Προφίλ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Η Κατερίνα Κεχαγιά, με 25 χρόνια πείρας στο χώρο της κομμωτικής, έχει εκπαιδευτεί στις ακαδημίες TONI & GUY London, Jean Marc Joubert Paris, και Llongueras Barcelona.

Έχει γνώσεις προσωπολογίας και χρωματολογίας που εφαρμόζει καθημερινά στη δουλειά της καθώς ενημερώνεται διαρκώς για τις νέες τάσεις και τεχνικές. Έχει πάθος με τη δουλειά της και πιστεύει πως τα περιποιημένα μαλλιά είναι το πιο σημαντικό στοιχείο στην εμφάνισης μιας γυναίκας.

Θέλοντας να μεταδώσει αυτή την αγάπη της για το χώρο της κομμωτικής, εδώ και μεγάλο διάστημα είναι μέλος της εκπαιδευτικής ομάδας της Paul Mitchell στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας και εκπαιδεύοντας συνεργάτες σε διάφορες πόλεις.

Κεχαγιά Κομμωτήριο
Κεχαγιά Κομμωτήριο

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Στο Κομμωτήριο Κεχαγιά εστιάζουμε στην ποιότητα των υπηρεσιών που θα λάβουν οι πελάτες μας, ώστε η εμπειρία τους στο χώρο μας να είναι μοναδική. Οι πελάτες μας δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στο κομμωτήριό μας εδώ και χρόνια, και μας ωθούν στο να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι.

 
Κεχαγιά Κομμωτήριο
 
 

Το προσωπικό μας είναι ειδικευμένο σε όλες τις τεχνικές εργασίες και παρακολουθεί συστηματικά σεμινάρια νέων τεχνικών για χρώμα, κούρεμα και ιδιαίτερα χτενίσματα, ώστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες και πρωτότυπες προτάσεις για τον κάθε πελάτη.

 
 

Βασικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε μία ξεχωριστή εμφάνιση και να ανακαλύψουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας, ακριβώς το στυλ που σας ταιριάζει. Φροντίζοντας η εμπειρία σας στο χώρο μας να είναι χαλαρωτική και αναζωογονητική, θέλουμε το τελικό αποτέλεσμα να είναι δημιουργικό και να σας γεμίζει αυτοπεποίθηση.

 
Κεχαγιά Κομμωτήριο
Κεχαγιά Κομμωτήριο
 

Θα χαρούμε λοιπόν να σας γνωρίσουμε από κοντά, και με την επίσκεψή σας να δημιουργήσουμε μαζί τη νέα σας ανανεωμένη εμφάνιση!